Mini Paceman

Loading...

Конечно се појавија првите фотографии на Mini Paceman. Светската премиера на автомобилот ќе се појави во Париз. Моделот Paceman е базиран на моделот Countryman, но за разлика од него е полесен за 20 кг. и понизок за 40мм.

Paceman ќе ги добие истите мотори што се вградуваат во актуелниот кросовер, односно три бензиски и два дизел мотори со сила од 90 КС па се до 183 КС.

loading...
Loading...