Отворање на изложбата „Магичен круг“ на Маја Анастасова Хрис

Loading...

Вчера, на 23 декември (вторник) со почеток во 19 часот во Уметничката галерија „Безистен“ во Штип, пред бројни љубители на уметноста бе

loading...
Loading...