Да ја отвориме и оваа рубрика

Инстаграм е неверојатно популарна апликација за „паметните“ телефони. Истата беше купена од Фејсбук по само 511 дена од постоењето за неверојатни 1 милијарда долари.

Денеска ја користат веќе над 50 милиони луѓе на планетава и е непресушен извор на фотографии. Некои од нив се навистина квалитетни, провокативни и сметаме дека треба да ги пренесеме на нашата публика.

Ќе започнеме со фотографија на Елена Ристевска која има мошне популарен профил на Инстаграм. Уживајте…

Пронајдете не на следниве мрежи: