Единаесет сообраќајки во Скопје во последните 24 часа

Loading...

Две лица се здобиле со тешки телесни повреди, а три со полесни во 11 собраќајки кои се случиле вчера на подрачјето на Град Скопје, соопшти МВР.Со помош на специјалното возило во текот на изминатиот ден отстранети биле 79 возила.
Од МВР информираат дека денеска ќе одржат едукативни работилници со учениците од второ одделение во О.У Рајко Жинзифов во Општина Бутел.Со помош на специјалното возило во текот на изминатиот ден отстранети биле 79 возила.
Од МВР информираат дека денеска ќе одржат едукат

loading...
Loading...