Kia Pro_cee’d премиерно во градот на светлината

Loading...

На 27 септември на салонот на автомобили во Париз ќе биде претставен новиот Kia Pro_cee'd.

Новиот автомобил ги презема најдобрите технички карактеристики од верзијата со пет врати и караванот Kia Pro_cee'd, а на сето тоа го додаде спортскиот изглед, кој претходникот го направи популарен.  

 

loading...
Loading...