Новиот Mercedes- Benz A-Class

Loading...

 

Новата A-Class е целосно различна од својот претходник. Таа ќе располага со спортски изглед и целосно нов дизајн.

Merceds-Benz A-Class поседува мотори од 109 КС па се до 211КС. Овој автомобил има три изборни линии и тоа Urban, Style и AMG Sport.

 

loading...
Loading...