Санти Казорла неверојатен во Арсенал, 92% прецизни додавања!!!

Санти според статистичките податоци од натпреварите, креирал дури 18 прилики за напаѓачите на Арсенал, имал дури 292 успешни додавања надополнет со неверојатен процент од 92% успешни додавања.

Пронајдете не на следниве мрежи: