Барселона бара да има САМО стјуардеси на летовите

Екипата на Барселона побара од „Туркиш Еирлајнс“ да на нивните летови има само стјуардеси, да нема стјуарди.

Како што се вели од соопштението на екипата на Барселона, тие велат дека на играчите пред и по натпревар им е потребен одмор.

На нивните летови како што велат Каталонците, стјуардите барале дресови од играчите, премногу коментирале, прашувале и слично, па се вели дека во иднина сакаат да на нивните летови има само стјуардеси.

Пронајдете не на следниве мрежи: