Дејвид Бекам како Џејмс Бонд

Loading...

Дејвид Бекам, англискиот фудбалер, освен што е познат како еден од подобрите фудбалери, познат е како и љубител на спортски автомобили. Во неговата богата колекција се наоѓаат автомобилите: Cadillac Escalade, неколку Audi, Porschea, Bentley, BMW, Ferrari, Mercedes, како и британски Jaguar, Aston Martin, Rolls Royce…

Но, сите тие автомобили не се доволни за Бекам и поради тоа тој реши во својата гаража да паркира уште еден егзотичен модел, Aston Martinu DBS со V12 мотор, кој претходно зад воланот седел Џејмс Бонд 007, Даниел Крег.

loading...
Loading...