Освежен изгледот на DB9 – нов изглед и поголема сила

Loading...

 

Aston Martin DB9 веќе е 8 години на пазарот, па британската компанија реши да го освежи козметички и технолошки.

Освежениот DB9 ќе поседува V12 мотор со додатни 40 КС и 19 Nm и ќе може да се пофали со 510 КС и 622 Nm вртежен момент.

Новиот DB9 ќе биде пуштен во продажба во 2013 година.

loading...
Loading...