Руски Nissan Juke-R со 800 КС

Loading...

Како да се решите од проблемот кој настанал како последица на високо безобразната цена од 500.000 евра за Nissan Juke-R и ограниченоста на продажбата на мал број примероци?

Одговорот е многу едноставен: направете си свој Nissan Juke-R.

Тоа го направила руската тјунинг куќа “Shpilli Villi Engineering”, која направила по своја, а богами и по секоја мерка Nissan Juke-R со модификуван мотор од Nissan GTR кој произведува 500 КС.

 

loading...
Loading...