Снимката поради која е извршено апсењето на Lindsay Lohan

Loading...

На снимката можете да забележите како Lindsay во спортско Porsche преминува преку пешачки премин и наводно го удира Jose Rodriguez.

Погледнете ја снимката.

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...