ВИДЕО: Рекоба сеуште „ГАЗИ“!!!

Алваро Рекоба со спектакуларни погодоци за својот тим, коментаторот едноставно „полуде“, фудбалскиот ВЕЛЕМАЈСТОР со топката сеуште е во топ форма, постигнувајќи евро-голови…

Рекоба игра за екипата на Национал, во овој тим на 28 натпревари постигна 10 погодоци.

Пронајдете не на следниве мрежи: