Фото: Стефани Симур не старее

Loading...

Стефани Симур не старее. Годините не и можат ништо. Иако има 45 и 4 деца таа делува исто како во времето кога беше девојка на Акс Роуз вокалот на Ганс едн Роузес…

Се сеќавате на спотовите Новембер раин (види го подолу)… Тоа е таа убавица.

А денеска? Еве ја за вас на две фотки гола, како да не е од оваа планета.

 

loading...
Loading...