Како да направите од Porsche Boxster Lamborghini Murcielago?

Loading...

Колку и да се трудиме, не можеме да сватиме зошто некој би сакал од Porsche Boxster да направи Lamborghini Murcielago LP 640 Roadster.

Што и да била причината, сопственикот на германскиот модел со средишно позициониран мотор одлучил да биде козметички и механички креативен и на своето Porsche да го промени својот личен опис.

loading...
Loading...