Kanye West vs Regie Bush, Kris Humphries, Ray J, Jay Z и Kim

Loading...

Kanye West се пофали дека ќе има „луда“ вечер со Kim. Но изгледа не е единствениот koj си поминал „лудо“ со Kim.

loading...
Loading...