25-годишно момче напaднало дете за сликичка од Покемон

Loading...

Човек од Илинос стар 25 години, уапсен е затоа што нападнал 11 годишно дете заради сликичка од Покемон.
Вили Бин Џеј го подигнал момчето и го фрлил на земја кога дознал дека не сака да се менува со сликички со друго момче. Полицијата ја повикала сестрата на претепаното момче.
Бин го признал делото веднаш откако бил уапсен.
Исто така рекол дека момчето прво него го нападнало и дека морал да се брани.Човек од Илинос стар 25 години, уапсен е затоа што нападнал 11 годишно дете заради сликичка од Покемон.

loading...