Емина Јаховиќ искрено за разводот – „Нашата свеќа згасна“

Loading...

Емина Јаховиќ (36) и Мустафа Сандал (48) веќе десет месеци не живеат заедно, откако пејачката објави на социјалните мрежи дека се разведуваат. Разбирливо, почнаа да се шират разни информации за причините за разводот, на кои поп-пејачката одлучи да им стави точка.
Мустафа и јас немавме кризи, не се каравме, едноставно, нашата свеќа згасна. Ова не е лесен животен период, но навикнав дека за се’ во животот ќе мора да се трудам малку повеќе. Во последно време многу се истрошив, и приватно и професионално, но горда сум што имав храброст и што некако собрав сили да завршам со сето ова“, изјави Емина.

Ако сте фан на Емина, а знаеме дека многумина навистина се ви предлагаме да го следите тагот на крајот од овој текст. Со самото кликнување ќе отидете на над триедетина текстови преку кои ќе се потсетите на патот и кариерата на Емина. Знаете ли на пример како навистина се вика Емина Јаховиќ или како изгледала пред да започне да ја користи помошта од пластичните операции?

loading...