(Видео): „Четврт со месо“ за Азар…

Loading...

Един Азар го прати „по бурек“ неговиот сонародник, дефанзивецот на Арсенал, Вермален, погледнете го потегот на Един Азар кој го исфрли од игра целосно Вермален.

www.sportske.net

Hazard skills by rrmisas

loading...
Loading...