Љубовта дефинитивно не познава граници

Loading...

Во име на љубовта, сите сме направиле нешто што изгледало невозможно, и наеднаш невозможното станува возможно.Токму тоа го има постигнато овој пар. Па затоа екипата на puls24 го прогласува за пар на годината.

loading...
Loading...