Николина Пишек срамежлива и скромна

Loading...

 

На прашањето дали нејзинот совршен изглед знае да биде препрека за запознавање со некое момче, Николина одговара:

Далеку е од совршен … така што препреки нема барем што се однесува на изгледот. Јас имам повеќе трема при запознавањето, кога некој навистина ми се допаѓа верувале или не.

Иако многумина ја доживуваат како секс симбол таа тврди дека  не се доживува себеси како таква.

 

loading...
Loading...