Цел албум на Пинк Флојд – The Division Bell

Loading...

За убаво неделно попладне ви предлагаме да уживате со музиката на Пинк Флојд и нивниот последен албум, од 1994 година, кој беше нивни 14 и последен албум. 

Навистина по достигната кулминација и освојувањето на врвот на светската музика, тешко беше да се направи уште нешто ново.

Уживајте…

(мала сугестија, ставете си слушалки и не го гледајте 60 минути екранот на писито или лаптопот…)

Поздрав од Леонардо

loading...
Loading...