Принц Хари нема да ги тужи медиумите кои ги објавија голите фотографии

Loading...

Принц Хари ја прекина тужбата за објавените голи фотографии, снимени во текот на забавата во Лас Вегас. Сликите се првобитно објавени на американскиот сајт „TMZ“ и штампани од британскиот таблоид „San“.

Бакингамската палата изјави: „По неколку недели размислување, одлучивме да не поднесеме тужба. Но, и понатака мислиме дека хотелската соба е место каде што луѓето уживаат во одредена доза приватност.“

loading...
Loading...