Цените на горивата нагло паднаа!

Loading...

Хумор: Цените на горивата нагло паднаа!

Предупредување:Оваа вест е невистинита и нема допирни точки со реалната ситуација.Претставува само хумористичен начин на гледање на дневно-политичките збиднувања во земјава.И има единствена цел -да ве насмее.

loading...
Loading...