Карло Бос имал односи со Карлеуша?! -тврдење што ги запали сите по фејсбук

Најпознатиот македонски порно актер тврди имал секс со една од најголемите музички ѕвезди во Србија, Карлеуша.
Карло објави дека во 1988 година легнал со Јелена Карлеуша. Оваа информација Карло ја објави на Фејсбук.
Дали оваа изјава е вистинита ќе дознаеме во иднина ако се случи реакцијата и од страна на Карлеуша. Иако не е потврдена нејзината точност, сепак предизвика голема заинтересираност кај медиумите и јавноста.

Пронајдете не на следниве мрежи: