Македонијо off мори мајко

Loading...

Афоризми од Марјан Анѓеловски- Не е точно дека сме го допреле дното. До половина од контејнерот сме.- Ќе го исфрлиме лебот од исхраната. Само ако го најдеме.- Храната ја набавувам од пребогатиот шпајз на Македонија. По странски контејнери не буричкам.- Животот носи тешки искушенија. Во ден на пост најдов коска во контејнерот.- Животните услови ми се подобрија. Од обична канта за отпадоци преминав на контејнер.- Станав вегетаријанец. Повеќе не одам кај контејнерот пред месарата.- Не можеш ни да замислиш што ти носи новиот ден. Еве, денес најдов еклер во контејнерот.- Не е точно дека сме го допреле дното. До половина од контејнерот сме.- Ќе го исфрлиме лебот од исхраната. Само ако го најдеме.- Храна

loading...
Loading...