После девет години редовно користење на кокаин неговиот нос се распадна.

Loading...

После девет години редовно користење на кокаин неговиот нос се распадна.

Џејмс Браун  (36) милионер од Велика Британија и зависник на кокаин , после 9 години редовно користење на кокаин , со распаднат нос заврши зад решетки. Откако полицијаа пронајде огромна количина на дроги во негoвото  Bentley Continental. .

loading...
Loading...