Направете кафе пауза со проверено добра музика!

Loading...

DEFJAY радио, кое во својот етер нуди музика од полето на урбаниот хип хоп и R&B стил. На љубителите од овој тип на музика ова радио мислиме дека ќе им се допадне притоа исполнувајќи им дел од секојдневието. Подоле се наоѓа линк на кој можете да одите директно на самата страна на радиото, да го слушате во живо, гласате и уживате. 

start

 

 

                                                     

Аntenne BAYERN радио. Нема што нема да ви понуди, од најдобрите и најслушани љубовни песни, па се до класика, рок, како и хитови и песни и за најмалите. Топло ви препорачуваме да го прегледате и преслушате Top 40, навистина добар избор на музика. Посетете го линкот подоле и уживајте со звуците и на ова радио.                                                                                                                              https://www.antenne.de/antenne/home/home/index2.php

 

 

 

Iceberg Radio. Радио кое може да биде класифицирано како едно од подобрите во поглед на музика која би ви понудила едно навраќање низ времето. Звуци од 60-те па се до 90-те, но дефинитивно со најдобар избор на музика од полето на класичната музика и џезот. Уживајте!

https://icebergradio.com/#!/home/

loading...
Loading...