На Американците им е помил паричникот од мобилниот

Loading...

И покрај големата поврзаност за модерните уреди 70 отсто од Американците сепак побрзо би го изгубиле мобилниот телефон отколку паричникот, а мнозинството од нив предност му даваат на олимписки златен медал, отколку на престижната Пулицерова награда.

Истражувањето на јавното мнение спроведено во Соединетите држави, покажува дека 40 отсто од Американците му даваат предност на златен медал од Олимпијада, додека 36 отсто повеќе би сакале да го освојат Пулицеровото признание за журналистика и публицистика, а, пак, седум проценти преферираат да ја добијат филмската награда Оскар.

Американците, исто така, повеќе би сакале да се посветат со семејството на актуелниот претседател Барак Обама, околу 19 отсто, отколку со славниот влијателен во американската политика клан Кенеди – 18 проценти. На трето место во оваа „категорија“ е британското кралско семејство коешто за сватови го сакаат 16 отсто од Американците.

Огромно мнозинство Американци, дури 70 отсто, не ја смета саентологијата за вистинска религија

Според оваа анкета, поддршката што славните личности им ја даваат на политичките кандидат не е важна за дури 89 отсто од избирачите. 

Мак Факс 

Кристијано Роналдо „фраер“ на млади години

Неколку мерки за претпазливост како да се заштитите од ’’експлозија ’’ на вашиот мобилен телефон.

„Папучарите“ често завршуваат со развод 

 

 

loading...
Loading...