Колку вреди Ferrai постар од 20 години?

Loading...

 

Ferrari е автомобил кој секој човек би сакал да го има. Но, проблемот е во неговата екстремно, висока и недостапна цена, при што ретки се тие кои можат да си го дозволат.

Што мислите, колку изнесува цената на еден 20 години стар Ferrari?

348 Spider, двосед со V8 мотор, 1993 год. – 101,300 евра

Mondial Quattrovalvole, 2+2 so V8 мотор, 1982 – 32,300 евра

328 GTB, двосед V8 мотор, 1985 – 40,250 евра

loading...
Loading...