Најнов LED телевизор

Loading...

 

Погледнете го најновиот LED телевизор. Достапен е само во зимскиот временски период.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предупредување:Оваа вест е невистинита и нема допирни точки со реалната ситуација.Претставува само хумористичен начин на гледање на дневно-политичките збиднувања во земјава.И има единствена цел -да ве насмее.

loading...
Loading...