Дали некој некогаш, гледал подобра комедија од „Глуп и поглуп“

Loading...

Екипата на puls24 се реши да ве врати години наназад. Иако во последно време се снимаат најразлични комедии со одлични глумци, ниту една од нив неможе да се спореди со „Глупавиот и поглупавиот“  

Овој филм е снимен во 1994год,а во него се појавуаат Џим Кери како Лојд и Џеф Даниелс како Хенри. Останува дилемата кој е глупавиот а кој поглупавиот. 

 

loading...
Loading...