ФОТО: Жешката Нивес Дрпиќ

Loading...

Хрватската стралета, која е попозната како сопруга на хрватскиот фудбалер Дино Дрпиќ, е секогаш актуелна со своите облини, кои не се срами да ги покаже во јавноста. Во продолжение ви претставуваме колекција од нејзините најжешки слики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natalia Velez – Колумбискиот модел кој го одзима здивот

Фото: Стефани Симур не старее

Мелани Б од Спајс Гирлс топлес

loading...
Loading...