Музеј на сексот во New York

Loading...

 

Многумина од  вас не се љубители на музеите,  и  ги сметаат за  досадни места . Меѓутоа ова не важи за „Музеј на сексот“ кој се наоѓа на 5 авенија во New York City. Овој музеј е отворен во 2002 година од страна на Даниел Глак. Првичната цел на музеот е да ја претстави историјата,еволуцијата, и културното значење на човековата сексуалност. 

 

 

 За да се посети овој музеј морате да имате 18 години.  

68 проценти од жените глумат оргазам

Британски спортист раскажува за олимпијада на сексот

3 работи кои мажите ги очекуваат од една жена

loading...
Loading...