Фалкао ќе го напушта Атлетико Мадрид?

Loading...

Фудбалскиот АС Радамел Фалкао даде интересна изјава за шпанските медиуми каде наведе дека би можел да го напушти тимот на Атлетико Мадрид, а од тоа зависеле неколку фактори, меѓу кои наведе и економијата не само на клубот, туку и на земјата во која настапува за својот клуб.

„Имам договор со Атлетико уште една цела сезона. Сега мојата реалност е Атлетико и неможам да размислувам за ништо друго. Не знам што би се случило во иднина.Ситуацијата не зависи само од играчите и менаџментот туку и економијата на клубот, туку и земјата“ изјави Фалкао за „Марка“.

loading...
Loading...