Facebook постигна бројка од 1 000 000 000 корисници!!! Zuckerberg: Ова е неверојатно!

Loading...

Од ова утро, повеќе од 100 000 000 корисници активно го користат Facebook, соопшти основачот на Facebook, Mark Zuckerberg на својот Facebook профил. 

 

''Ви благодарам што на мене и мојот мал тим ни ја дадовте можноста да ви бидеме на услуга. Да успееш да конектираш и поврзеш милијарда луѓе е навистина нешто неверојатно, нешто на што сум посебно најгорд во својот живот. Посветен сум на тоа секој ден да ги подобруваме услугите на Facebook за вас, и искрено се надевам дека еден ден сите заедно ќе успееме да го поврземе и остатоткот од целиот свет'', изјави Zuckerberg.

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...