Ferrari од 300.000 евра уништено за 15 минути!

Loading...

Sebastijan Fogel, 23-годишен пекар од Швајцарија, му беа потребни 15 минути да го претвори својот сон во најголема ноќна мора, при што го уништи изнајменото Ferrari.

Fogel на еден сајт успеал да освои купон со кој за 30 евра изнајмил Ferrari 360 Spider F1 Challenge Stradale кој е многу редок автомобил.

Меѓутоа само што се сместил зад воланот на супер автомобилот, по 15 минути неговото возење заврши со судар со BMW на патот во близина на Берн.

За среќа при оваа сообраќајка никој не остана повреден.

Што се добива кога ќе споите BMW, Audi и Subaru?

loading...
Loading...