Користејќи ја својата сопствена крв направи изложба „Воскресение“

Loading...

Многумина уметници тврдат дека би ги вложиле својте  солзите, крв и пот во нивните работа, но само еден навистина го стори тоа. Винсент Кастиља е уметник од соседството на  „New York“ кој користејќи ја својата сопствена крв направи изложба „Воскресение“ 

„Би ве замолил да ја погледнете соржината на сликата, што го засенува она од што е направена“ изјави Кастиља   

Тој на неговите поголеми и подетални слики работи повеќе од три месеци за да ги заврши. А нивната цена се движи од 950 до 26.000 долари. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-го­диш­ник ле­тал од Манчестер за Рим без па­сош и кар­та

BMW Gran Turismo серија 3 – шпиунски фотографии

Facebook постигна бројка од 1 000 000 000 корисници!!! Zuckerberg: Ова е неверојатно!

loading...
Loading...