Тарифа: Станија за неколку саати зeма 1.000 долари!

Loading...

Српската старлета Станија пред неколку дена била ангажирана како фотомодел за рекламата „Спа казино“, на која таа е заштитно лице.

Станија само за неколку саати снимање на оваа реклама земала 1.000 долари.

Инаку, Станија работи на секакви реклами, билборди и магазини за ова казино и месечно заработува скромни 6.000 долари.

loading...