Citroen ja претстави новата C-Elyesee

Loading...

 

Новата C-Elyesee ќе биде на 2.65 метри долго меѓуоскино растојание и багажникот ќе има капацитет 506 литри.

 

Купувачите ќе имаат избор од три бензински мотори, а тоа се познатиот ТHP агрегат развиен во соработка со BMW, во верзии од по 150 и 170 КС, како и VTi со 135 КС. 

 

Тие ќе бидат во понуда усогласени со автоматски или секвенцијален шест-степен менувач.

 

 

 

loading...
Loading...