Погледнете го најнискиот автомобил на светот

Loading...

Јапонците уште еднаш докажаа колку се добри во правењето на автомобили, при што го направија најнискиот автомобил на светот.

Автомобилот е висок 45 см и е за 6 сантиметри понизок од претходниот рекорд. Овој автомобил влезе во Гинисовата книга на рекорди.

 

 

loading...
Loading...