BMW M4 – шпиунски фотографии

Loading...

Ви ги претставуваме најновите шпиунски фотографии од BMW M4.

Новиот мотор на овој автомобил ќе има зафатнина од 3,3 литра и ќе произведува 450 КС.

Што се однесува до изгледот, автомобилот ќе изгледа комбинирано елегантно, спортски и модерно.

Моделот М4 на пазарот ќе се појави во 2014 година.

loading...
Loading...