Уште една гола хрватска старлета

Loading...

Оние кои ја следат хрватската естрада веќе сигурно се запознаени со Симона Готовац. За другите, дозволете да ви ја претставиме. Учесничка на неколку балкански реални шоуа, но без дефинирана професија, нејзина животна желба е да биде пејачка, што се уште тешко и оди и покрај сите вложени пари од нејзиниот богат сопруг Анте. Таа нема посебен глас, но секогаш е расположена да покаже што е тоа што го поседува! Уживајте:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Оние кои ја следат хрватската естрада веќе сигурно се запозн

loading...
Loading...