Возила од милион евра покриени со песок

Loading...

Некогаш овие суперлуксузни завтомобили биле симбол на раскошниот живот на странците во Дубаи.

Денес овие прашнасти автомобили сведочат дека и богатите не ја избегнале светската криза.

Меѓу овие прашнасти автомобили се наоѓа и еден „Ferrari Enzo“, чија вредност е повеќе од милион фунти.

 

 

 

loading...
Loading...