Чави: Меси е најдобриот фудбалер во фудбалската историја

Loading...

Фудбалерот на Барселона, Чави, со големи пофалби за својот колега од тимот, фудбалскиот мајстор Лионел Меси, за кого вели дека е најдобриот фудбалер на сите времиња во фудбалската историја.

„Според мене, тој е најдобриот играч на сите времиња, тој е пред останатите, во тоа нема сомнение“ изјавува Чави.

loading...
Loading...