Не пропуштајте следете го во живо скокот од вселената

Loading...

Феликс Баумгартнер ќе изведе скок од работ на вселената.Целиот свет е во искчеување на големиот подвиг на Феликс. 

Австриецот ќе биде сместен во капсула специјално конструирана за овој скок. 

Тој ќе биде подигнат со хелиумски балон до стратосферата односно 36.576 километри од површината на земјата. 

Следете го во живо скокот од вселената на доле наведениот линк од „youtube“. 

Неверојатно: Каскадер скокна од 732 метра без падобран

Марфиеви закони на физиката

Германец го најде автомобилот по две години

loading...
Loading...