4 начини како да ги предизвикате сите да ве забележат

Loading...

Доколку сакате некому да му оставите добар впечаток, следете ги овие чекори и со вашата појава ќе ја “исполните” собата во која влегувате – дури и ако во тој момент не се чувствувате добро.
1.Вашата харизма на забавата почнува уште пред  да го напуштите домот. Додека се подготвувате за излегување, обидете се да го повторите следново: “Ова ќе биде фантастичен вечер.” Кога вашиот мозок ќе поверува во тоа, вашето тело автоматски ќе го следи.
2. Позитивниот говор на телото е предност ако сакате да привлечете внимание. Кога ќе влезете во просторијата, одете исправено и никој нема да може да ви одолее. Сите ваши движења треба да биде силни и јасни.
3. “Изложете се” како холивудска ѕвезда. Експресивноста и сигурноста во своето мислење е автоматски секси дури и кога не се обидувате да испратите таква порака.
4. Ако не се чувствувате најдобро, глумете. Замислете дека имате секси алтер-его (Бијонсе го прави тоа и успева) кое е уверено во себе и пуштете го  меѓу луѓето – ако се преправате дека се чувствувате одлично, на крајот навистина ќе се чувствувате така.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Доколку сакате некому да му оставите добар впечаток, следете ги овие чекори и со вашата појава ќе ја “исполните” собат

loading...