4 Работи кои ќе го полудат секое момче!

Точно е дека момчињата сакаат долна облека, високи потпетици и фустани во кои девојките ги истакнуваат облините, но постојат и многу едноставни работи кои знаат да ги доведат до екстаза.Момчињата најмногу ги сакаат девојките кога се во природно издание, отколку кога се покриени со козметика и сл. Мнозинството,кога би се избирало, попрви би се одлучиле за девојка без шминка и во домашно издание, отколку таа истата девојка средена за во ноќен клуб. Секако дека не се противници на секси долен веш, штикли, шминка и се останато. И тоа како сакаат да видат девојка која е тип-топ средена, но постојат и многу поедноставни работи кои се магнет за нив., нема да ви се верува кога ќе прочитате. Во прашање сечетири ситуации…
Коса
За момчињата не постои нешто по неатрактивно од косата на една девојка, кога мириса свежо и изгледа негована. Истовремено обожаваат да поминуваат со прстите низ неа, девојките нема ни крај памет да помислат, но тој во тие моменти посакува само да ве бакнува.
Стомак
Иако девојките се убедени дека момчињата сакаат рамен стомак, сутуацијата е всушност поразлична. Тие сакаат девојки кои имаат мало стомаче, а моментот кога девојката се истега, собира во скут, или прави нешто трето, за нив е непроценливо.

Искрена насмевка
Момчињата ја обожаваат женската насмевка, особено онаа искрената, широка и длабока насмевка, која добро ќе ви го размрда стомакот и од која се гледаат сите заби. А уште кога момчето ќе знае дека тој е заслужен за неа, на неговата среќа ќе и нема крај. Бидете сигурни дека во некои моменти сте му толку слатки што посакува да ве изеде.
Соблекување на брусхалтерот
Овој чин им делува како магија. Ги хипнотизира секогаш кога ќе го соблекувате градникот. Затоа не се изненадувајте ако следниот пат скокне да ве опсипува од бакнежи.

Пронајдете не на следниве мрежи: