4 работи кои не треба да ги правите за Денот на Вљубените

Loading...

Не бидете трето тркалоВашата најдобра другарка можеби сака само да биде фина со тоа што ќе ве покани да излезете со неа и нејзиниот партнер но подобро е на овој ден да се дружите со оние другарки или другари кои немаат партнер. Не велиме дека нема да биде интересно но да бидете трето тркало е малку незгодно. Така да, заблагодарете се на поканата и предоговорете за друг ден.
 
Не раскинувајтеМожеби веќе некое време сакате да раскинете со партнерот но времето за раскинување не е за Валентин. Подобро да се преправате дека сте болна отколку на овој романтичен ден да му го скршите срцето.
 
Не му се јавувајте на поранешниотКолку и да паѓате во искушение да се јавите некому кога сте осамени, силно ве советуваме да не се јавувате кај поранешниот партнер. Дури и да е тој сингл, јавување на Денот на Вљубените е потег кој може да се сфати како очај. Наместо да го завртите бројот, јавете се кај некоја пријателка и излезете во диско или во кино. И ќе видиде дека да си сингл за Валентин воопшто не е страшно ако имате добро друштво покрај вас. 
НЕ за состанок на слепоИако може да си поминете супер, сепак постои голема веројатност да состанок за Деност на Вљубените помине малку незгодно. Каде и да одите на овој ден, ќе бидете опкружени со среќни парови кои се смешкаат едни на други што може да претставува притисок за двајца луѓе кои сега се запознаваат. Дополнително, не ви требаат јадови на овој ден доколку состанокот помине лошо.
 
Извор. lady.mkНе бидете трето тркалоВашата најдобра другарка можеби сака само да биде фина со тоа што ќе ве покани да излезете со неа и не

loading...