45-годишен маж се заљубил во 17 години постара баба: Знаете ли како завршила оваа врска?

Loading...

Бабата на девет внуци раскажува за својата поранешна врска. Веројатно таков крај на врска никој не очекува, особено кога станува збор за помлад маж. Раскажува како постојано и праќал писма пораки и подароци откако нивната врска завршила. 
Стивен Хунтер(45) дири се прикрадувал во нејзината градина да ја гледа се додека полицијата не го предупредила да се држи подалеку од Џона Донлан(62). 
-Едно од трите деца на крај ми рече дека треба да повикам полиција. Ќерката ми рече дека мисли дека ќе ме убие-раскажува Џона која го запознала Стивен во март 2012. Го опишала како принцот на бел коњ, но подоцна станал посесивен и љубоморен. 
-Една вечер излеговме со неговите пријатели, а тој мислеше дека сите ми се допаѓаат. Беше повеќе од љубомора-беше чудно-додава.

 
Ја прекинала врската но потоа почнало малтретирањето.
-Веднаш започна да праќа пораки, цвеќиња, чевли….Остави дури 33 говорни пораки. Ми оставеше писма, ме следеше…
Адвокатот на Стивен изјавил дека тој е многу заљубен во Џона.
-Немало насилство, а Стивен сфатил дека врската е завршена и продолжил со животот.Веројатно таков крај на врска никој не очекува, особено кога станува збор за помлад маж. Раскажува како постојано и пр

loading...
Loading...